miércoles, 12 de marzo de 2014

Taller teòric-pràctic: COMUNICACIÓ AFECTIVA FAMILIAR

El proper 20 de març, de 18:30h a 20h., hem organitzat un TALLER OBERT per afamílies amb fills/es adolescents envers la COMUNICACIÓ AFECTIVA FAMILIAR.

Cada vegada costa més la comunicació entre pares i fills. Hi sorgeixen dificultats que moltes vegades tenen a veure amb la càrrega afectiva que hi és implicada. Quan un fill ens diu que no vol fer qualsevol cosa que li demanem i que pensem que és el millor per a ell, què hi ha darrera de la nostra demanda?, què interpreta ell?

Aquestes confusions tenen a veure amb allò propi de les relacions humanes que intentarem descobrir. L’objectiu d’aquesta activitat és millorar les relacions familiars i entendre certs mecanismes que hi són presents.

Treballarem amb una metodologia teòrico-pràctica on compartirem continguts i eines, a l’hora que posarem en pràctica algunes experiències.

Aquesta activitat la portarà a terme Andrés Fernández psicòleg-psicoanalista en consulta privada i a l’associació educativa Nou Quitxalles, és professor de secundària a l’INS Europa, ha treballat com a Psicòleg d’infantil i primària al centre Joan Bardina de Sant Boi i és expert en Psicodrama Psicoanalític.

Us convidem a participar-hi i a difondre.

Moltes gràcies!
 
AMPA Institut Bellvitge
Av. Amèrica 99 - 08907 L'Hospitalet de Llobregat
Horari: Dilluns i dimarts  de 17:00h. a 18:30h
Tel.: 933 358 314
N.I.F.: G-58189549
BLOC http://ampaiesbellvitge1.blogspot.com.es/
FACEBOOK https://www.facebook.com/ampainstitutbellvitge

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Moltes gràcies per la difusió.
Us hi esperem!

Emma Núñez

AMPA Institut Bellvitge dijo...

Moltes gràcies per la difusió.
Us hi esperem!

Emma Núñez
AMPA Ins Bellvitge