sábado, 26 de abril de 2014

ACTA REUNIÓ PARES DELEGATS, 10 ABRIL 2014

ACTA REUNIÓ PARES DELEGATS, 10 ABRIL 2014

Tal i com estava previst, el dia 10 d’abril, ens reunirem vint representants de Pares Delegats del Col·legi, juntament amb la Presidenta de  l‘A.M.P.A., també la Directora pedagògica de E.I. i Primària i la Directora General del Centre.

L’ordre del dia era el següent:

  1. Festa de Sant Jordi.
  2. Auxiliar de conversa pel proper curs 14-15.
  3. Organització festa de l Col·legi , 12-14 juny 2014.
  4. Decisió del Centre respecte a l’aplicació de la LOMCE a Primària.
  5. V Centenari. Congrés Tortosa gener 2015 , Trobada internacional Avila, juliol 2015
  6. Precs i preguntes.

  1. Sant Jordi: Com en el curs passat, la Junta de l’A.M.P.A. vol promoure la Festa de Sant Jordi, amb la fira de llibres i  la venda de roses, que es posaran a la venda fora del Col·legi. Aquest any hi haurà llibres per a totes les edats, també per adults, tots els diners que es recaptin aquest dia seran destinats al Col·legi, per la compra d’algun element que es vegi convenient. Tota la compra tant de llibres com de roses és de l’A.M.P.A.
Per part del Col·legi la Directora de E.I. i Prim. Ha portat la feina de contactar amb l’editorial que ens proporcionarà els llibres i fer llistat dels mateixos, de manera que quan s’hagi de quadrar el resultat de la venda sigui més fàcil.
Els Pares Delegats tenen la tasca de comunicar als Pares dels seus cursos d’aquesta activitat, perquè durant tot el dia, hi puguin haver pares que es facin responsables de l’estant.
Els Pares que puguin col·laborar s’adreçaran al correu electrònic de la secretaria, abans de  dia 22 d’abril.


  1. Donada la bona avaluació que s’ha fet de l’auxiliar de conversa d’aquest curs, es va fer una crida als Pares delegats per dir que el proper curs volem continuar amb aquest ajut que és bo per la millora de la llengua anglesa dels nostres alumnes. Per això necessitem famílies que acullin als auxiliars de conversa. Es va dir que a finals de juny o principis de setembre tindrem una reunió amb pares que estiguessin interessat en fer aquesta acollida a casa seva durant 2 mesos.

  1. La festa del Col·legi d’aquest curs, es farà conjuntament amb l’escola esportiva. Començarà el dijous 12 de juny a les 17h. fins el dia 14.
Per organitzar tanta “festassa” confiem amb la participació de gent que voluntàriament col·labori tant amb l’A.M.P.A. com amb el Col·legi. L’A.M.P.A. farà les anotacions. Es varen fer diferents comissions:
a)    Comissió “chistorra”, comencen el divendres tallant-la  i deixant-la preparada pel dissabte. El dv. es necessiten 5 persones de 14,30h. a 15,30h. El ds. Es necessiten 4 persones per estar coent la” Chistorra”.
b)    Comissió xocolatada, 4 persones de 16,30 a 18h. per repartir la xocolata, les galetes, tovallons, i posteriorment recollir els estris emprats, deixant-ho tot a la cuina del Col·legi.
c)    Comissió Refrescos, 4 persones per repartir el ds. de 9 – 11h. les begudes que acompanyen la chistorra.
d)    Comissió esmorcar i obsequis  corredors de la cursa, el ds. 14, 5 persones de 8 – 10,30h. aproximadament.
e)    Comissió taules sopar, ds. 14, 10 persones que ajudin a posar les taules a la pista gris.


  1. LOMCE per a Primària en el curs 2014-2015. Yolanda, Directora Pedagògica de E.I. i Prim. Va explicar a grans trets els canvis que suposava la reforma educativa, el seu calendari de implantació...
El proper curs el Govern Central te previst encetar la LOMCE a Primària. Els cursos previstos son 1è, 3è i 5è, el curriculum encara no esta desplegat, per suposat els del cursos 2n, 4t i 6è encara menys, és per això que el Centre ha decidit implantar pel proper curs només allò que és absolutament imprescindible, a l’espera de saber com serà tot el curriculum  de  la Primària.
    1. Eliminació dels Cicles, en endavant tot s’anomena Primària i prou.
    2. L’assignatura Medi es “dividirà” en dos: medi natural i medi social, es donaran dues notes, però la manera de desenvolupar-ho dins l’aula serà com fins ara, donat que no tenim ni curriculum  i càrrega horària per a cada matèria.

  1. De cara a la celebració del Centenari de Santa Teresa, es va comunicar que hi ha diferents celebracions que s’aniran avisant de cara al proper curs, un Congrés a Tortosa , al gener del 2015 i un trobada internacional a Avila, de tot aniran informant per aconseguir una buna participació del Centre.

No hay comentarios: