martes, 11 de febrero de 2014

Associació Educativa Nou Quitxalles

Benvolguts amics,

Ens dirigim a vosaltres amb la finalitat de posar-vos al corrent del "CODI 2808". Com ja sabeu dins del Club dels Pirates Solidaris desenvolupem multitud d'activitats, tant dins com fora del calendari escolar, dirigides a nens i joves del barri. I una de les nostres màximes és aconseguir que cap nen o jove pirata es quedi sense participar d'aquestes activitats per motius econòmics, per a això no parem de realitzar campanyes durant tot l'any.

El Codi 2808 és una d'aquestes campanyes realitzada conjuntament amb l'Alberg Marista de Planoles. Aquest alberg proposa fer una "Guardiola Solidària" per a les colònies i campaments d'estiu. Per cada persona, grup o família que pernocti o gaudi d'un menjar en el seu alberg indicant el "Codi 2808" es destinarà un petit percentatge a aquesta "Guardiola Solidària". El que per a vosaltres no suposa cap increment en el preu final, per a la nostra guardiola suposa un granet de sorra i com més omplim aquesta guardiola, més nens i joves es podran beneficiar de les colònies d'estiu.

Podeu consultar els preus en la web de l'alberg (http://albergplanoles.com), i trobareu més informació en la imatge adjunta. 
Si necessiteu més informació, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres a través del telèfon 93/263.78.09 o d'aquest mateix correu electrònic (info.quitxalles@gmail.com)

ANIMAR-VOS A GAUDIR DE LA NATURALESA DELS PIRINEUS DE MANERA SOLIDÀRIA!




No hay comentarios: